Hvorfor hjælper det at arbejde med sig selv

Hvorfor virker det at arbejde med sig selv ?


"Virkeligheden er en illusion, skabt af de tanker

du gør dig om det, du tror du ser"


"Du oplever ikke verden, som den er, men som DU er"


Du er nøglen til al transformation, vi kan ikke ændre andre, kun os selv. Og det pudsige er, at så ændrer dit verdensbillede sig også.

Vi er skabere af vores liv via vores tanker, følelser og overbevisninger.

Vi kan i dag med kvantefysikken forklare ting vi ikke kan se. F.eks. udsender enhver tanke energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse.

Kender du det at "svinge" bedre med nogen end andre. Det er fordi vi alle har en personlig frekvens, der udsendes i form af biofotomer fra cellerne. Derfor kan nogle mennesker mærke hinanden, selvom de ikke er i samme rum. 

Alt er energi, og vi er forbundet og påvirker hinanden, ligesom bølger på havet.

Henning R Jensen har skrevet en bog om dette emne, hvis du vil læse mere: Derfor skaber du dit eget liv.

Da jeg var syg i 2012, begyndte jeg at mærke dette energifelt. Der blev åbnet op gennem min angst. Det var som om jeg havde to gear at navigere i. Angst eller når jeg slap angsten, var der åbning til dette felt. Der var et kærligt felt jeg kunne læne mig ind i. Jeg anede først ikke, hvad det var, men jeg kunne mærke energifeltet omkring mig. Jeg kunne mærke energi udenfor min krop. Det var lidt skræmmende, Jeg mødte heldigvis nogen fantastiske mennesker der kunne hjælpe mig, til at forstå, hvad jeg mærkede. Siden har jeg samlet en masse viden og værktøjer op som jeg deler ud af, og kommer til at dele mere ud af via kvindecirkler. Mere om det i juli mdr.

Det er muligt at mærke jordens energi og universielle energier. Alt har en frekvens.

I dag bruger jeg det aktivt som terapeut og menneske, til at mærke energi og skift af den energi, der opstår mellem mennesker. 

Måske er du også sådan et menneske. Det er vigtigt, at lære at skelne, hvad der er andres og hvad der er dit.

Tilbage til hvorfor det virker at arbejde med dig selv, og derfra ændrer din ydre verden sig.

Vi skaber verden gennem vores tanker, følelser og overbevisninger, og de tre størrelser påvirker vores syn på verden.

Så hvis du har en stærk overbevisning eks "man skal yde før man må nyde", og du har sådan brug for at slappe af, vil du være låst i det, før du ændrer dine tanker. Dine tanker er en spejling af din selvopfattelse. 

"Det har altid været sådan, og det skal der ikke laves om på"

Det er en ret begrænsende sætning, der låser alt. Men måske også tegn på et menneske, der har brug for tryghed og forudsigelighed. Men tænk, hvis vi kunne dyppe foden lidt i det uvisse, og åbne verden lidt mere. Der er så meget mere, meget mere end du tror på. Hvad er du bange for....

Vi kan arbejde med begrænsende tanker og helt automatisk vil din ydre verden ændre sig. Det er et stort felt at bevæge sig ind i, og der er mange måde at arbejde med dig selv på. Det er dit valg!

Hvis du tør, slippe dig selv lidt mere fri.

Tænk på, da vi troede jorden var flad, hvad har vi endnu ikke set om den verden vi lever i.

Vi har ca 40 billioner af celler i kroppen, de reagerer hvis du gør noget, der ikke er i overenstemmelse for cellerne og dermed dig. Det er vigtigt, du mærker og følger hvad der er rigtigt og sandt for dig, ikke for andre... Men at du tør følge dit hjerte. 

Hjertet er det stærkeste energicenter vi har, og kan håndtere langt større datamængder end din hjerne. Det er forbundet med underbevidstheden. Det er lidt ligesom en muskel du kan træne, for at blive bedre til at hente information om alt det, du oplever og sanser og mærker, som din hjerne ikke når at opfange, så du bliver tryg i dette felt.

Det er ikke noget vi lærer i skolen:-) 

Men måske burde vi.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!