Om Heidi Haslund Lauritsen

FaDP logo -REG Psykoterapeut

For din sikkerhed følger jeg FaDP's etiske regler

heidi-hjertebånd-profil

Jeg hedder Heidi Haslund Lauritsen og det er mig der har www.BevidstBalance.dk

Jeg arbejder som stressbehandler og  Reg. Psykoterapeut fra Mygind institute. Det er en krops- og processorienteret psykoterapeutisk behandlingsform, der tager afsæt i den gestalte og fænomenologiske tilgang. Vi arbejder udfra at traumer sidder som en fastlåst energi i kroppen, altså i cellernes hukommelse, og derfor skal vi nogle gange tilbage, og forløse ved traumets oprindelse for at slippe energien/ spændingen helt.

kaerlighed_200x200.jpg

Min Hjertesag
Jeg har en hjertesag. Det handler om at forstå og støtte kroppens egen selvhelbredende kraft, så den er i stand til sand healing. Vi er ikke gearet til den fart vores samfund har på, der er så meget at leve op til. Vores stemalderhjerne har ikke fuldt med udviklingen, så vi bliver overstimuleret. Vi kan let komme væk fra vores autentiske udgangspunkt. Heldigvis vil kroppen reagere når det sker, vores opgave er så at blive stille nok, så vi kan høre budskaberne indefra, og komme hjem til os selv igen.

Kroppen larmer bare højere og højere når vi overhører signalerne.

Jeg kan hjælpe med, at opøve denne indre balance gennem klarhed og indsigt i det psykoterapeutiske arbejde, eller gennem meditationer og energiarbejde via et produkt jeg har skabt, som jeg kalder naturligt nærvær. Jeg bliver drevet af glæden over, at kunne være med til at skabe en forskel/ forandring i andre menneskers liv.  

 

kaerlighed_200x200.jpg

FOKUS

Mit fokusområde er Angst, Stress, Traumer og Begrænsninger, og hvad der skal til for at styrke dig, så du igen kan opleve, at kunne være i dit liv, og i din krop. Derfor er der også stort fokus på, at styrke og arbejde med den bevidste balance, vi selv kan gøre noget ved.

Jeg har erfaret at kroppen ikke er min fjende, men at den taler til mig for at blive hørt. Især når den er bange. Signaler og symptomer starter i det små. Når vi ikke lytter, er kroppen til sidst nødt til, at råbe højt for at nå os. Vi er selv vores værste fjende,

-Og vi er selv nøglen til løsningen.

Det tankevækkende er, at ethvert problem var engang en løsning.

Det første glas vin dulmede en smerte, den første smøg en usikkerhed.......

Vores tanker er konstruktioner der kan skabe begrænsninger, som vi tror på og lever efter. Jeg har selv erfaret, hvor meget tankerne kan skabe illusioner gennem angst og jeg blev selv fanget i det. Jo mere jeg prøvede at kontrollere min krop og situation, jo værre fik jeg det.

I forbindelse med mit arbejde som frisør, blev jeg tilbudt at klippe de indsatte på en af kriminalforsorgens institutioner. Det gav mig mange tanker om, hvordan det ville føles, at blive låst ind og ud af alle de låste døre. Jeg erfarede, de ydre tremmer er nemme at låse op og finde nøgler til, det er straks sværere arbejde, at finde de nøgler, der låser vores indre tremmer op.

Jeg ved nu gennem egen og andres erfaringer, at vi er i stand til at finde nøgler der kan låse tremmerne op, så vi kan blive frie af begrænsningerne, og igen være i stand til at leve livet.

Vi prøver så meget at passe ind i mængden. Men sandheden er, at vi alle er helt unikke på vores egen måde.

Vi skal ikke forsøge at være ens. Vi skal være os selv.

Det jeg oplever, når vi lytter til os selv gennem nærværet og accepten af alt det vi er, så kommer vi tilbage til et dybere fundament, en indre kerne som ikke er så let at vælte os fra.

Livet byder stadig på udfordringer, men du opøver et dybere fundament at klare udfordringerne fra.

Det giver større tilfredshed, mere indre fred og ro, tillid til livet og dig selv, mere glæde og kærlighed.

Mere plads og lyst til at være den du er, og være stolt af det, samtidig tillade andre at være den de er, og løfte og berige hinanden på andre planer, så vi kan vokse sammen. 

kaerlighed_200x200.jpg 

Det hele starter indefra

Livet er en gave, og Du har ansvaret for at leve det liv du ønsker.

 • Narcissisme - 2023- Betina Ekmann
 • Supervisor på mad og følelser - 2023- Mette Holm
 • Gong og lydhealing kursus - 2023- Charlotte og TinaMarie
 • Tilknytning - 2023 - Celia Katznelson
 • Sexologi kursus - 2022-Else Iseling
 • soul-walk grundkursus - 2022- Mariah lillelund
 • Kvindecirkelguide - 2022 - Transform your life
 • Stressambassadør - 2021 - stressambassadøren
 • Pitcure tapping terapeut - 2021
 • Reg Psykoterapeut - 2021- Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi (SFTP)
 • Transbiologisk traumeterapeut - Uddannet Transbiologisk traumeterapeut hos SFTP i 2019. 
 • META-Health Practitioner - Uddannet META-Health Practitioner hos SFTP i 2018. 
 • Tankefeltterapeut - Uddannet Tankefeltterapeut hos SFTP i 2017. 
 • Mindfulness instruktør - Uddannet mindfulness instruktør i 2015 hos Mette Gregersen.  Læs mere om Mindfulness instruktør her
 • Meditationslærer Mastermodul 3- 2019 Mastermodul 3 ved Majken Lorelei Matzau
 • Familieopstillinger - Har gennemgået træning og supervision i Familieopstillinger med stofstykker o.a. i 2019. Læs mere om Familieopstillinger her
 • Reiki Healer - 2014
Bevidst Balance v/Heidi Haslund Lauritsen

“Har været hos Heidi og fået en rigtig god behandling. Jeg fik simpelthen frigivet en masse “indeklemt” energi som blev forløst i samarbejde med Heidi. Følger mig “i live” igen. ❤️
Jeg kan varmt anbefale Heidi, hun er rigtig dygtig, lyttende, kærlig, omsorgsfuld og så er hun en fantastisk sjæl,der er sat på denne jord for at give kærlighed og omsorg til alle os der virkelig har brug for det. Hun kan sit arbejde og jeg nyder et besøg hos hende, jeg går altid der fra med fornyet energi.
Jeg lider af fibromyalgi og nogen gange er det nogle vildsomme smerter der fylder min hverdag. Der kommer Heidi så ind i billedet, hun kan hjælpe, nogen gange bare med en snak og andre gange en behandling.
Jeg kan varmt anbefale hende. Hun er god til at tage imod store som små ting og hun tager alting seriøst.
Ved med sikkerhed hun kan hjælpe og hun er et besøg vær ❤️❤️
Skal jeg give hende stjerner vil hun bestemt få 5 ud af 5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Bevidst Balance v/Heidi Haslund Lauritsen

“Min søn på snart 14 år.-fik en behandling hos Heidi, da han havde haft en meget ubehagelig oplevelse, da han fik taget aftryk til bøjle. Det var umuligt for ham at sidde i tandlægestolen og han reagerede med uro og ubehag allerede flere dage inden. Jeg havde undersøgt mulighed for 3D aftryk og bedøvelse af brækrefleks m.m. Men en enkelt behandling hos Heidi,- gav ham nye billeder og redskaber til at bruge i situationen. Det lykkes første gang, at få lavet aftryk uden problemer.👏
Han var så glad og stolt, at han var nødt til at vende tilbage og sige tak med flødeboller. Dejligt at Heidi findes og fantastisk, at hun også kan hjælpe unge. De varmeste anbefalinger til Heidi.😊😀”

Bevidst Balance v/Heidi Haslund Lauritsen

“Jeg har ofte lagt mig på Heidi’s briks, sat mig i hendes stol eller deltaget i meditationer og Naturligt Nærvær. Altid med tillid og hjertevarme og mærket hendes healende hænder, hendes store menneskelig indsigt, hendes fortrolighed og hendes mange kompetencer, som en meget dygtig behandler. Jeg kan varmt anbefale Heidi i forhold til udfordringer på det fysiske, det energimæssige, det mentale samt på det eksistentielle og spirituelle plan”

Bevidst Balance v/Heidi Haslund Lauritsen

“Hej Heidi.
Jeg er så super glad for den behandling du har givet mig. Jeg kan slet ikke beskrive den ro jeg har fået i kroppen efter, som jeg, hvis jeg mærker efter aldrig har haft. Det er helt fantastisk. ”